2012. február 26., vasárnap

Lecsós csirkemáj

Hozzávalók:
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 zöldpaprika
  • 2 paradicsom
  • 1 cukkini
  • 30 dkg csirkemáj
  • só, bors, majoránna

Elkészítés:

Kevés zsiradékon megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a májat. Kevés vizet aláöntve pirítjuk - pároljuk. Amikor félig már megpuhult, hozzáadjuk a felkarikázott paprikát és a kockára vágott cukkinit. A paradicsomot félbevágjuk és rátesszük a zöldségre. Néhány perc múlva lehúzzuk a héját és felkockázzuk, és hozzáadjuk a májhoz. Megszórjuk borssal és majoránnával. Amikor a máj megpuhult, elkészült az ételünk. Sózni csak a végén szabad.

Nincsenek megjegyzések: